Winroth arkitekter har certifierat oss med Green BIM Certificate.

Nu har vi på Winroth arkitekter utbildat och certifierat oss med Green BIM Certificate.!

Green BIM syftar till att integrera hållbarhet och livscykelanalyser (LCA) från tidigt skede i designprocessen och på så vis få en större möjlighet att kunna påverka projekten genom att välja mer hållbara material eller utformning. Genom nya verktyg kan vi utveckla våra BIM-modeller och använda Archicad för att inkludera information om LCA. Vidare kan vi även erbjuda BEM (Building energy modellering) för att få en tidig bild över bland annat byggnadens uppskattade energiförbrukning.  
Genom att förstå hur designval påverkar miljön under hela byggnadens livscykel, kan vi tillsammans skapa mer hållbara och miljövänliga lösningar.
Vi kan integrera hållbarhetsaspekter i tidiga skeden och på så vis tillsammans skapa byggnader som inte bara är visuellt tilltalande och funktionella utan också minimerar sin påverkan på miljön.


Kontakta oss för att diskutera hur vi kan implementera dessa metoder i ditt kommande projekt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att forma en mer hållbar och ansvarsfull byggbransch