Tack 2022 och välkommen 2023! 

Tack till alla fina personer och företag som vi fått jobba tillsammans med under året som gått. Ni skänker glädje, energi och tillsammans bygger vi för framtiden.

Året har inneburit en massa fina uppdrag. I Fagersta ritar vi ett nytt äldreboende och ett LSS-boende i samverkan med Serneke och NVK. För Skanska arbetar vi med nya bostadshus i Uppsala. Vi hjälper Probitas med deras fastighetsbestånd i Stockholm. Vasaparken, BOAB och Kalvgrund med deras fastigheter. Vi ritar bygghandlingar för Q-gruppen i deras uppdrag. I norra Sverige hjälper vi Um-fastigheter i Umeå och Magnolia med fastighetsutveckling. Vi ritar åt privata familjer som vill bygga om och bygga till och flytta in i nya villor.

Vi också stolta och glada att äldreboendet Rinkeby allé nu är färdigställt och klart. Efter att ha varit med i processen sedan 2015 var vi med på invigningen med NCC och Micasa fastigheter. Tack för ett fantastiskt fint samverkansprojekt med så fint resultat.

Älska processen! Vägen från en idé som gror till en färdig blomma är inte alltid rak, men genom samverkan och roligt samarbete i processen får vi fina resultat!

Nu önskar vi er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!